If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, дайде съвет как да направя тозимаркуч от дросела към въздушния филтър или от къде да си взема такъв или поне някой дето ,може да стане поне. Лепих го с полеуретан и не става и не става, просто се цепи. Явно си иска гофрето там...
Колеги, дайде съвет как да направя тозимаркуч от дросела към въздушния филтър или от къде да си взема такъв или поне някой дето ,може да стане поне. Лепих го с полеуретан и не става и не става, просто се цепи. Явно си иска гофрето там...
към филтъра или към кулера (ако е дизел) щото не виждам причина към филтъра да се цепи
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Чак пък недоразомение,не мисля пък и нали знаеш че този разход дето си го снимал е постижим при определени условия за които не мисля да изпадам в подробности че има доста писано.
Нека колегата се самозалъгва,не ми пречи,пък и ние караме дизели и се е случвало и ние да зареждаме нафта,но както и да е всеки има право да вярва в това в което иска.
Comment